esnek

21 Ağustos 2015 Cuma

Chanel 2015-2016 Sonbahar Makyaj Koleksiyonu


Henüz yaz bitmedi. Ama sonbahar yaklaşıyor ve Chanel sonbahara hazırlanmış bile. Hayranlık uyandıracak 2015-2016 sonbahar makyaj koleksiyonu hazırlamış ve doğanın renklerinden ilham almış.


Göz makyajına renk katan farlarında toprak tonları hakim. Renklerini tam veren, güzel bir dokuya sahip. İnci, altın, beyaz, açık kahverengi, kestane,koyu kahverengi ve bej rengi mevcut. Fakat beşli far paletinin sınırlı sayıda üretildiğini söylemeliyim. Eğer bir Chanel hayranlarındansanız kaçırmayın.





Rujların renkleri bakırımsı kahve, parlak kırmızı, koyu kiremit ve gül kurusu. Benim favorim koyu kiremit. Rujlar her Chanel rujda olduğu gibi iddialı ve opak yapıya sahip. Öyle kat kat sürmeye gerek yok sürer sürmez verdiği yoğun pigmentle rengi olağanüstü veriyor.
Allık olarak yeni bir renk kullanılmış. Altın kahverengi ve yumuşak bir pembe tona sahip. Söğüt ağacı çiçeği ve okaliptüs yapraklarından esinlenilerek yaratılmış olan Chanel allık makyaj çantanızda olmalı.

Ojeleri iddialı koyu renklerden oluşuyor.

Klasik siyah tonundan vazgeçen Chanel, koyu kahverengi hacim veren maskara sunmuş koleksiyonunda.

Waterproof göz kalemleri ise 4 renk.

914 Feuilles- Koyu yeşil haki
918 Ardent- Yaldızlı bakır (sınırlı sayıda)
919 Erable- Metalik bronz
921 Pomme De Pin-Siyah kahve

Yüksek kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Chanel yine yapmış yapacağını. Ekim'de standlarda yerlerini alacak. Ben şimdiden haber vereyim dedim.

Sevgiler,

Görseller: Pinperest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder